Webdesign

Een klein of groot bedrijf, veel of weinig budget, startende of gevestigde onderneming zijn geen criteria voor het slagen of falen van uw media-uitingen.
Belangrijk is op een frisse manier te kijken naar eenvoudige oplossingen en het stellen van haalbare doelen. Ik neem de moeite om u te begrijpen, dus om goed te luisteren en om dan met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier creƫr ik samen met u een mooi eindproduct.

Net zo belangrijk vind ik het persoonlijke contact met u als klant. Ik maak daarom graag eerst kennis om te kijken of ik iets voor u kan betekenen. Mail gerust voor een afspraak om mij beter te leren kennen. ik kom graag bij u langs

Ik ben beeldend kunstenaar en door deze achtergrond heb ik een eigenzinnige visie op het internet en websites. Ik kan in overleg met u een website maken die uniek is en zeer goed bezocht zal worden. Als het klaar is leer ik u deze site te onderhouden.

Ik kan helpen met het aanvragen van een domeinnaam en webruimte.
Voor het maken van een startpagina vraag ik 100,- euro excl. btw:
met ongeveer 150 woorden en een afbeelding
inclusief titel, omschrijving, trefwoorden en aanmelding in Google

Op deze pagina ziet u afbeeldingen van websites die ik voor andere kunstenaars, organisaties en anderen heb gemaakt. Ik werk met de multimedia webdesign programma’s Dreamweaver en Flash.
mail:info@wilmavissers.com